Intr-una din zile am fost la cumparaturi si am vazut in vitrina cu carne o bucata de burta de porc care mi-a facut cu ochiul. Asa ca mi-am zis ,,a mea esti,,.
Cand am luat-o am si vazut-o facuta lent, cu ceapa, rozmarin si un baton de scortisoara.
Am asezat-o langa dovlecei facuti pe grill, dar se poate pune langa cartofi sau orice alta garnitura sau o simpla salata.
Am sters bucata de carne cu un servetel de hartie ca sa nu fie umeda.
Pe partea cu sorici, am crestat-o ca sa iasa mai bine grasimea din ea.
Punem o tigaie la incins. Cand este incinsa, bine asezam carnea cu soricul in jos si o lasam sa prinda culoare. Intoarcem carnea pe toate partile si o rumenim.
Asezonam cu sare si piper si asezam carnea in vasul de la slow cooker Crock-Pot (daca nu aveti un astfel de aparat se poate face la cuptor).
Adaugam ceapa taiata grosier, usturoiul zdrobit, ghimbirul maruntit, batonul de scortisoara, firul de rosmarin si vinul.
Punem capacul si pornim aparatul pe temperatura mare pentru 3 ore.
Servim carnea calda.