Friptura din carne tocata

de ianculubita in Curcan, 10 Oct 2013 | 5288 vizualizari

 

Am facut Friptura de oua,acum vin cu aceasta friptura foarte foarte buna!!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de pasare
  • 100 g crema de branza fina-Ceva Fin de la Delaco
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri cascaval ras-Delaco
  • sare
  • piper
  • maghiran uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din carne tocata:

Carnea tocata o amestecam bine cu crema de branza, ouale, pesmetul si o lasam 15 minute sa se odihneasca. Adaugam apoi ceapa tocata fin sau data pe razatoare, usturoiul pisat, sare, piper, 1 lingura maghiran si pasta de ardei. Omogenizam bine compozitia, o punem intr-o forma unsa cu ulei, dam forma unei franzele, acoperim forma cu folie de aluminiu, o intepam din loc in loc sa se rumeneasca. Inainte de a o scoate punem deasupra cascavalul ras apoi servim pe farfurie friptura feliata cu sote de legume sau orice alta garnitura preferata. Eu am folosit cartofi la cuptor cu rozmarin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan cu masline verzi