Friptura din ceafa de porc si carnati

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 30 Aug 2010 | 14963 vizualizari

 

Poftiti va rog la masa..............o sa mancam direct din tava in care am facut friptura pentru ca poza de final pe farfurie nu am mai apucat sa o fac.......hihihi.

 

INGREDIENTE

  • 8 buc ceafa de porc
  • 8 buc carnati semiafunati
  • rozmarin
  • un pahar cu vin
  • ulei
  • cateva foi de dafin
  • boabe de piper
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din ceafa de porc si carnati:

Ungem o tava cu ulei.Condimentam carnea cu sare, piper si rozmarin.Carnatii ii intepam din loc in loc  cu ajutorul unei scobitori.Asezam in tava bucatile de carne iar deasupra asezam carnatii.Adaugam vinul si lasam la rece circa 30 min. dupa care adaugam putina apa si dam la cuptor.Stropim din cand in cand cu sosul din tava sau cu putin vin.Cand carnea este bine facuta si rumena scoatem din cuptor si servim alaturi de o garnitura si o salata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din ceafa de porc si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker