Friptura frageda de proc

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 24 Apr 2010 | 6894 vizualizari

COMENTARII (8)

nadina73 1

24.04.2010, 11:12

trebuie sa fie bun ,asteptam furculitele sa apara

Dana Cristea - pusikmea 1

24.04.2010, 13:30

trebuie, nu am gustat, eu nu prea mananc carne de porc, dar sotulm eu a zis ca a fost buna

Rocsi 1

24.04.2010, 19:41

arata tare bine.dar de ce ai pus bicarbonat?

Dana Cristea - pusikmea 1

24.04.2010, 22:23

rocsi, am pus bicarbonat in compozitia pt marinat pt ca asa se frageseste mai bine

ela 1

24.04.2010, 22:39

vreau si eu

Dana Cristea - pusikmea 1

24.04.2010, 23:20

prinde si tu o bucata

Rocsi 1

25.04.2010, 11:14

a nu stiam...mersi de raspuns

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 14:00

cu placere rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]