Friptura in vas roman cu sos de rosii

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 30 Dec 2019 | 2179 vizualizari

 

Bunătăți pentru Crăciun.

Când îți rămâne friptură făcută la grătar și nu știi ce să faci cu ea.

 

INGREDIENTE

  • Friptură la grătar
  • 400 gr roșii în suc de rosii
  • Supă de pui
  • Condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura in vas roman cu sos de rosii:

Așezăm friptura în vasul roman și punem roșiile, condimentele și supa și introducem la cuptor acoperit vasul cu capac. Lăsăm până se pătrunde bine carnea și devine moale
Se servește cu piure de cartofi sau cu orez, dar și simplă cu murături sau salată.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura in vas roman cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]