Carnea de porc- pulpa sau ceafa este o carne moale, noua ne place si de aceea gatesc destul de des.
Carnea am impartit-o in trei bucati fiecare.Intr-o tava am pus fiecare bucata sarata si piperata,am stropit cu ulei de masline,vin si am turnat cana de apa.Tava am introdus-o in cuptor la 220 de grade pentru 10 minute.Cand s-a rumenit putin am scos tava si am taiat carnea feliute.
Am bagat dinou la cuptor si am lasat-o pana sa fragezit bine.Cand a fost aproape gata am pus ciupercile peste carne,usturoiul taiat feliute si lingurita de delikat.Am mai lasat 10 minute la cuptor.Pofta buna.
1
Cand furculita patrunde usor in carne, friptura este gata.
2
Clasica friptura care merge bine cu un piure de cartofi si cu muraturi.
3
Aceasta friptura se poate face si cu carne de vitel si e bine sa folositi carne de pe piept care are grasime.
4
putem folosi ca arome si rozmarin.
5
putem face si un sos de vin cu mustar.