Fripturica asortata cu orez

de Oana in Porc, 20 Aug 2009 | 7508 vizualizari

 

O mancare rapida si tare, tare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 400 g ceafa de porc, fara grasime si fara os
  • cateva aripioare de pui
  • un morcov mare
  • o ceasca de orez
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
  • foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fripturica asortata cu orez:

Carnea se spala, se portioneaza si se aseaza intr-un vas de iena incapator impreuna cu aripioarele. se condimenteaza si se rade deasupra morcovul (pe razatoarea mica). Se adauga 3 cani cu apa si se pune vasul la cuptor, acoperit cu capac.

Orezul se fierbe separat, in multa apa cu sare, apoi se scurge. Cand carnea este facuta, se adauga orezul, se stinge cuptorul si se lasa vasul in cuptorul incins 20 de minute.

Se poate servi alaturi de o salata sau pur si simplu! Delicios!

TIPS-URI

1

Se poate prepara cu ce carne doriti sau cu un singur fel de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fripturica asortata cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc si carnati la cuptor cu cartofi natur