Fripturica de pui cu cartofi aromati

de marcela1979 in Pui, 17 Oct 2010 | 3267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 kg de cartofi
  • cozi de ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • vegeta,piper,cimbru,busuioc
  • condiment pentru pui
  • ulei
  • boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fripturica de pui cu cartofi aromati:

Se curata si se spala pulpele.Se curata catofii,se taie in patru.intr-un vas de yena se pune ulei ,se aseaza cartofii se presara vegeta,piper ,cimbru si busuioc si putina boia de ardei ,se aseaza peste cartofi cozile de ceapa verde taiate si apoi carnea .Carnea se condimenteaza cu condimentul pentru pui si cu putin busuioc.Se adauga apa  si se da la cuptor .Usturoiul se piseaza si se freaca cu putina sare si ulei apoi se adauga apa de la friptura .Cand carnea este patrunsa se pune mujdeiul si se mai da 5-10 min la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fripturica de pui cu cartofi aromati" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu pui si masline