Fritata cu cartofi si sunca

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2010 | 6680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi fierti in coaja
  • 6 oua
  • 200 g mozzarella
  • 150 g sunca taiata cubulete
  • 2 buc. ceapa verde
  • sare si piper,
  • boia dulce -dupa gust
  • unt pentru uns vasul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritata cu cartofi si sunca:

Curatam cartofii, ii taiem cuburi. Tocam ceapa, apoi taiem mozzarella cuburi.

Calim putin ceapa si adaugam cartofii, sunca si mozzarella. Batem ouale, potrivim de sare si piper si le turnam in tigaia cu ceapa, cartofi, sunca si mozzarella. Putem pune putina boia dulce peste compozitie.

Se omogenizeaza totul bine si se lasa la foc mic cam 5 minute, pana cand se leaga ouale, dupa care se garniseste cu branza rasa si se baga la cuptorul incins. Cand branza incepe sa se topeasca, preparatul se scoate pe o farfurie si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritata cu cartofi si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

divainbucatarie 1

10.12.2010, 22:03

Mena imi pare rau nu mai am, dar promit sa iti trimit data viitoare.

divainbucatarie 1

10.12.2010, 22:03

Multumesc Lilik! multumesc Ela!

mihaelar63 1

11.12.2010, 01:08

5 furculite , imi place , e de mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]