Frittata cu legume

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2014 | 4025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ciuperci
  • 1 dovlecel mic
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 100 g telemea razuita
  • 3 oua
  • 1 lingura smantana
  • busuioc, sare . piper
  • rosii cherry
  • 2 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu legume:

Ciupercile se feliaza. Morocvul se curata de coaja si se taie cubulete. Ardeiul se curata de seminte si se taie cubulete. Ceap se curata de coaja, se spala si se taie cubulete.

Se pun toate legumele la calit in 2 linguri de ulei si se lasa pana se inmoaie.

Punem legumele intr-un vas yena pe care l-am uns inainte cu unt/ulei.

Peste legume adaugam ouale batute cu sare, piper, busuioc si smantana.

Peste adaugam telemeaua si rosiile cherry.

Dam la cuptor pentru 12-15 minute.

Este buna calda dar si rece, alaturi de o salata sau sosul preferat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv frittata cu paste si legume