Frittata cu paste si ciuperci

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2014 | 3817 vizualizari

 

Am folosit reteta lui Vio, (am pregatit-o si in tava, dupa care am taiat-o patrate, dar am copt-o si in forme individuale; am facut-o si cu ciuperci si fara, si cu paste si fara...), mi-a placut foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 50 g paste (eu am folosit fusilli),
  • 1/2 praz (nu am avut, am pus 1/2 ceapa),
  • 50 g ciuperci (am avut ciuperci conservate, dar am folosit si ciuperci proaspete, cu alta ocazie),
  • 2 ardei,
  • 100 g cascaval,
  • 50 ml lapte,
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu paste si ciuperci:

Scurgem ciupercile din conserva si le trecem printr-un jet de apa rece (sau taiem felii ciupercile proaspete); taiem ardeiul, cubulete. Taiem prazul rondele (in cazul meu, ceapa, am tocat-o bucati ceva mai maricele). Radem cascavalul, pe razatoarea cu ochiuri mici. Fierbem pastele, in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj si le scurgem.

Batem ouale, cu sarea, piperul, si cu laptele.

Amestecam ouale batute cu restul ingredientelor si turnam amestecul intr-o tava unsa cu unt (vas termoizolant, forme individuale, etc).

Coacem pana se rumeneste deasupra (cca 30 de minute).

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu paste si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv frittata cu paste si legume