Fructe coapte ,cu inghetata

de Julie in Dulciuri, 14 Iul 2010 | 4678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fructe:    mere, nectarine sau caise
  • alune maruntite
  • miere de albine
  • unt
  • scortisoara
  • praf de cardamom
  • zeama de lamaie
  • inghetata
  • frisca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe coapte ,cu inghetata:

Folosim cate fructe dorim si de care avem preferinta.
Eu am folosit nectarina si mar.

Marul se taie pe jumatate si se goleste de seminte.Nectarina se desface si se indeparteaza samburele.

Se aseaza intr-un vas de yena si se stropesc cu zeama de lamaie.
Se pune apoi in fiecare cate o lingurita cu miere,alune maruntite, o bucata mica de unt si se presara cu praf de scortisoara si cardamom.

Se da vasul la cuptor pentru 30 minute.

Fructele coapte se servesc imediat cu inghetata si frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe coapte ,cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu scortisoara si mere