Fructe de mare cu sparanghel

de Oana in Fructe de mare, 23 Iul 2011 | 8428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fructe de mare asortate (caracatita, calamari, creveti, scoici, surimi)
  • 6 fire de sparanghel
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare cu sparanghel:

Fructele de mare se spala si se scurg bine. Uleiul de masline se incinge in tigaie, se adauga usturoiul zdrobit, apoi fructele de mare. Se lasa cateva minute, apoi se adauga vinul si se lasa sa fiarba cu capac pana scade zeama. Sparanghelul se curata, se taie partea lemnoasa si se spala. Se taie apoi in 3 si se adauga in tigaie, spre final. Se adauga sare si piper dupa gust. Se opreste focul si se presara patrunjelul tocat fin.

Se serveste cu garnitura de orez natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (7)

madi_marin 1

24.07.2011, 09:44

ce de animalute pe-acolo..... arata frumos platoul....

divainbucatarie 1

24.07.2011, 11:45

Lau 1

24.07.2011, 12:49

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare cu broccoli si orez