Frunze de vita de vie pentru iarna

de andreea_angelo in Conserve, 14 Iun 2012 | 14150 vizualizari

 

am folosit 30 de legaturi de frunze de vita de vie a cate 10 frunze fiecare!!!!

 

INGREDIENTE

  • la un borcan de 300g
  • 30 de legaturi de frunza de vie
  • 2 kg de bors
  • 2 legaturi de marar
  • 4 linguri de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frunze de vita de vie pentru iarna:

Se pune borsul la fiert impreuna cu cele 4 linguri de sare pentru a opari frunzele de vita de vie.

La fundul borcanul se pune cateva fire de marar.

Dupa ce s-au racit frunzele se pun una peste alta cate 5 frunze si se rotesc,se fac asa pana la ultima frunza.

Se aseaza in borcan si se pune marar printre ele

La sfarsit se adauaga restul de marar si se toarna in borcan borsul in care s-au oparit frunzele

Se infileteaza capacul si numai bune sunt de facut sarmalute pe timp de iarna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frunze de vita de vie pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Sim0na 1

14.06.2012, 22:37

Am conservat si eu foi de vita, dar doar le-am oparit si le-am congelat. Nu stiam de metoda asta de conservare, dar in weekend voi culege alte frunze si voi face si dupa reteta ta!

andreea_angelo 1

14.06.2012, 23:02

am facut si eu asa ca tine Simo(oparite si puse in congelator) dar nu prea mai aveam loc in congelator de aceea mam gandit sa le pun la borcan si sa il bag in beci la racoare

mamaieelena 1

15.06.2012, 07:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Otet aromat