Fudulii de curcan cu praz

de Bya Ralu in Curcan, 8 Sep 2015 | 6205 vizualizari

 

Pentru prima data am mancat asa ceva,si pot sa va zic ca au fost super bune,se fac si foarte usor

 

INGREDIENTE

  • 500 g fudulii de curcan
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1 buc praz
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • ulei de masline
  • sare/piper/curcuma
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de curcan cu praz:

Fuduliile se pun intr-un castron cu apa rece,pentru a se spala bine si se curata de pielite.

Se pun intr-un ceaun cu ulei de masline,se lasa cateva minute sa se prajeasca, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, usturoiul strivit si morcovul taiat rondele.

Se mai stropeste cu putin ulei de masline, iar dupa circa 3-4 minute se pune vinul alb si se lasa la foc mic pana se evapora alcoolul.

Se pune apa cat sa acopere, se lasa sa fiarba cam 15 minute dupa care se pune toata compozitia intr-un vas termorezistent sau de ceramica, se pune prazul taiat rondele, piper si curcuma.

Se da la cuptor pentru 15 minute.

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliga

Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de curcan cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripi de curcan în vin roşu la cuptor