Fundite cu sunca si ciuperci

de Panacris in Farfalle, 23 Feb 2011 | 32729 vizualizari

 

Usor si gustos. Intotdeauna ai in camara o punga de paste, o cutie de ciuperci si ceva mezel.

 

INGREDIENTE

  • paste fundita (sau price model aveti) 500 GR.
  • ciuperci proaspete 500 gr. ( sau ciuperci conservate, congelate)
  • sunca afumata 250 gr. (sau pastrama de porc, sunca presata, ciloan afumat, etc.)
  • ulei de masline 100 ml
  • cascaval sau parmezan 100 gr.
  • oregano
  • sare 10 gr.
  • piper 2 gr.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite cu sunca si ciuperci:

Pastele se fierb in apa cu sare si un strop de ulei de masline, conform instructiunilor de pe ambalaj (al dente).

Ciupercile se curata si se taie felii subtiri. Se incinge uleiul de masline, se adauga sunca taiata cubulete si se lasa cca. 10 minute pana se rumenesc un pic.

Pastele se strecoara si se trec repede sub un jet de apa rece. Compozitia de sunca si ciuperci se combina cu pastele si se rastorna intr-un vas rezistent la caldura. Se presara cascavalul si oregano, sau chiar se amesteca in compozitie. Pastele se introduc la cuptor cca. 15 minute.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfale cu crochete de pui