Fundite cu sunca si ciuperci

de Panacris in Farfalle, 23 Feb 2011 | 32256 vizualizari

 

Usor si gustos. Intotdeauna ai in camara o punga de paste, o cutie de ciuperci si ceva mezel.

 

INGREDIENTE

  • paste fundita (sau price model aveti) 500 GR.
  • ciuperci proaspete 500 gr. ( sau ciuperci conservate, congelate)
  • sunca afumata 250 gr. (sau pastrama de porc, sunca presata, ciloan afumat, etc.)
  • ulei de masline 100 ml
  • cascaval sau parmezan 100 gr.
  • oregano
  • sare 10 gr.
  • piper 2 gr.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite cu sunca si ciuperci:

Pastele se fierb in apa cu sare si un strop de ulei de masline, conform instructiunilor de pe ambalaj (al dente).

Ciupercile se curata si se taie felii subtiri. Se incinge uleiul de masline, se adauga sunca taiata cubulete si se lasa cca. 10 minute pana se rumenesc un pic.

Pastele se strecoara si se trec repede sub un jet de apa rece. Compozitia de sunca si ciuperci se combina cu pastele si se rastorna intr-un vas rezistent la caldura. Se presara cascavalul si oregano, sau chiar se amesteca in compozitie. Pastele se introduc la cuptor cca. 15 minute.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci