Fursecuri

de Lau in Dulciuri, 27 Feb 2011 | 5216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr margarina
  • 200gr zahar pudra
  • faina cat cuprinde sa facem o coca(500g)
  • 1 varf de cutit scortisoara
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • esenta de portocale
  • 1 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Se freaca untul cu zaharul pana se topeste si devine o crema.Batem oul cu scortisoara,zaharul vanilia,esenta de portocale,

Adaugam peste margarina,amestecam pana compozitia devine omogena. Adaugam praful de copt,faina si amestecam pana devine o coca usor de modelat.

Din coca obtinuta formam cordoane rotunde care apoi le taiem la dimensiunea dorita si le punem in tava. O margine a bastoanelor le apasam cu furculita sa se faca model.

Cand sunt gata le putem lipi cate doua  cu budinca sau dulceata.

Se pudreaza cu zahar pudra sau cu ciocolata topita

TIPS-URI

1

nu  ungeti tava cu ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
cornulete