Dintr-un sigur aluat putem face mai multe tipuri de fursecuri :)
Pregatim aluatul: punem intr-un vas untul cu zaharul si ouale si incepem sa amestecam, apoi adaugam faina treptat, pana devine un aluat moale (daca aveti robot de bucatarie il puteti face punand untul cu zaharul, adaugati faina si apoi ouale, mixati bine si apoi luati aluatul format si il mai lucrati in mana).
Fursecuri 1: Impartim aluatul in doua, o parte o punem in frigider, iar din cealalta intindem o foaie. Formam cate 12 cercuri cu un pahar sau o forma de biscuiti, 6 cercuri le asezam in tava, iar din cele ramase decupam cu o forma mai mica lasand un gol in mijloc. Le asezam in tava si dam la cuptor pentru 15 minute la 180°. Continuam pana se termina aluatul avand grija ca fiecare cerc sa-i corespunda un alt cerc cu gaura.
Cand sunt gata cu o lingura sau sac a posh punem pe fiecare dintre ele dulceata si inchidem cu o parte gaurita. Le asezam in farfurie si pudram cu zahar. Le puteti umple si cu ciocolata.
Fursecuri 2: Din a doua parte de aluat intindem o foaie formam 12 cercuri, in 6 din ele punem cate o felie de banana si o lingurita de ciocolata, luam celalalte cercuri de aluat si le punem deasupra inchidem bine,cu furculita jur imprejur.
Se dau la cuptor pentru 20 deminute la 180°. Cand sunt gata le scoatem si le lasam la racit apoi pudram cu zahar.