Fursecuri Ciupercute

de lili in Prajituri, 5 Dec 2010 | 13222 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:
  • o margarina (250 g)
  • 2 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 1/2 praf de copt ( sau o lingurita mica de amoniac stinsa cu otet)
  • faina cat cuprinde
  • nuca macinata sau nuca de cocos
Pentru glazura:
  • 6 linguri zahar,
  • 3 linguri apa, 
  • 1 lingura cacao
  • unt cat o nuca
  •  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri Ciupercute:

 Amestecam toate ingredientele si formam o coca. Din coca obtinuta facem cordoane rotunde care apoi le taiem la dimensiunea dorita si le punem in tava.O margine a bastonaselor le apasam cu furculita sa se faca model. Dupa coacere se lipesc  doua cate doua cu dulceata. La capatul cu model se dau prin glazura si apoi prin nuca macinata.

Pentru a face glazura procedam astfel: punem la fiert zaharul cu apa, dupa ce se topeste zaharul adaugam cacaoa si apoi untul.


Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Ciupercute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pariziene cu branza dulce