Fursecuri cu capsuni

de Lau in Dulciuri, 14 Feb 2014 | 3404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 100 g untura
  • 150 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri nuca macinata
  • coaja de portocala
  • 300-400 g faina
  • capsuni(congelate)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu capsuni:

Intr-un bol mixam untul cu untura si zaharul,adaugam nuca macinata,coaja de portocala,praful de copt si treptat adaugam faina pana rezulta o coca omogena,

Invelim coca in folie alimentara si dam la rece 1 ora(cat am fost dupa juniori la scoala)

Intindem o foaie de aluat de cca 0,5 cm  grosime pe masa infainata si decupam forme,

Am asezat in tava de briose unsa cu unt si tapetata cu faina,adaugam cate o capsuna si deasupa acoperim cu o forma inimioara.

Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste putin,

Lasam sa se raceasca in tava dupa care le scoatem si le pudram cu zahar pudra sau decoram dupa plac,

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]