Fursecuri cu ciocolata

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 22 Mai 2010 | 3611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -200 g unt(nu margarina)
  • -220 g zahar
  • -1 ou
  • -220 g faina
  • -50 g cacao
  • -1/2 pliculet praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Untul se freaca cu zaharul pana ce acesta se topeste,se adauga oul si se mixeaza in continuare.Ingredientele uscate se amesteca si se cern peste amestecul umed.Se omogenizeaza.

Aluatul obtinut se pune intr-o folie de plastic formand o rola! Se da la frigider pentru 2-3 h,apoi se scoate si se taie felii subtiri care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor pentru 10-12 min.

Eu le-am lipit 2 cate 2 cu finetti, le-am glazurat cu ciocolata amaruie si am presarat nuca macinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca