Fursecuri cu dulceata

de gaby_gabytza in Prajituri, 27 Feb 2013 | 4093 vizualizari

 

simplu si bun

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • esenta de lamaie
  • 1 ou
  • colorant alimentar galben
  • 400 g faina
  • 2 linguri lapte
  • 1 praf de copt
  • dulceata de cirese
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu dulceata:

Amestecam untul cu zaharul si esenta de lamaie. Treptat adaugam oul batut, colorantul si laptele. Adaugam faina cu praful de copt pana se formeaza un aluat nelipicios. Luam o bucata de aluat o intindem si decupam cerculete (eu le-am decupat cu ajutorul unei cani). Ungem un cerc cu dulceata dar punem foarte putina si adaugam alt cerc deasupra. Pe margine apasam cu furculita la rotund si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Procedam la fel cu tot aluatul pana il terminam. Dam la cuptor mediu, maxim 15 minute. Le lasam sa se raceasca, apoi le decupam in mijloc cate o inimioara si umplem inimioara cu dulceata de cirese.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Coconut Pear Cupcakes