Fursecuri cu gem

de Ubulika in Prajituri, 16 Dec 2011 | 5814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 250 untura
  • 350 faina
  • 1 praf copt
  • 1 zahar vanilat
  • 300 zahar pudra
  • esente: portocale sau lamaie.. eu am facut separat cu amandoua
  • rom
  • gem :caise,coacaze
  • ciocolata pt decor si pasta de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem:

Se pregateste aluatul. Ouale se mixeaza cu zaharul, zaharul vanilat, esenta, romul, apoi adaugam untura, mixand bine. Urmeaza incet incet faina amestecata cu praful de copt. Se face o bila din aluat si se tine la frigider 1h.

Se intinde pe masa tapetata cu faina si se taie in formele dorite. Se face cate o adancitura in mijlocul lor, nu pana la fund..si se pune gem. Se iau cu grija si se pun in tava tapetata cu hartie de copt la distanta de  2 cm.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit 10 minute. (in functie de cat de groase sunt) Eu le-am tinut 8 ..cuptorul meu e dezastru :(le arde, le face praf

Se decoreaza dupa bunul plac.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]