Fursecuri cu gem

de Lau in Dulciuri, 16 Apr 2015 | 3464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 80 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150-200 g faina
  • 1 galbenus
  • 1 praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 g nuca macinata
  • 1 albus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem:

Se mixeaza untul cu zaharul, adaugam galbenusul si mixam pana ce se incorporeaza.

Adaugam 150 g faina amestecata cu sarea,praful de copt si amestecam pana rezulta un aluat nelipicios (daca este nevoie mai adaugam faina).

Formam bilute din aluat pe care le vom trece prin albusul batut cu furculita.

Dupa care trecem bilutele prin nuca macinata si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Facem o gaura in mijloc in care vom adauga putina dulceata.

Le vom coace  in cuptorul incalzit cca 15 minute pana se rumesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]