Fursecuri de post cu cacao

de RoXx in Dulciuri, 28 Noi 2013 | 21943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri ulei
  • 13 linguri apa
  • 3 linguri cacao
  • 2 linguri esenta rom
  • 1 plic praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri de post cu cacao:

Intr-un castron se amesteca bine cu un tel, zaharul impreuna cu lingurile de cacao si apa .Se adauga uleiul ,esenta de rom, praful de copt si faina treptat.Se framanta  pana ce aluatul nu se mai lipeste de maini.Se intinde o foaie groasa de 5-6 mm  si se taie in diferite forme (eu le-am facut rotunde). Intr-o tava in care am pus hartie de copt,se pun fursecurile formate si se introduc la cuptor la foc mediu timp de 10-15 min. 

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Cantitatea de faina poate varia in functie de tipul ei

2

Cel mai bine se pastreaza daca se tin intr-o punga de plastic

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri de post cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Soricei de ciocolata