Fursecuri fragede

de ana in Dulciuri, 2 Sep 2010 | 19624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 125 gr zahar
  • 125 ml ulei
  • 220 gr faina
  • esenta de vanile
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Intr-un castron frecam ouale cu zaharul pana  incep sa se albeasca ,apoi adaugam uleiul  putin cate putin .Faina o incorporam usor si aromam cu esenta de vanilie dupa plac.

Tapetam tava de cuptor cu hartie de copt.Cu ajutorul seringii dam forma fursecurilor (Este mai usor cu seringa decat cu poshul ,aluatul este  mai vascos si se impinge mai greu din posh).

Le coacem la foc mic pe treapta de sus a cuptorului.Le lasam sa se raceasca in cuptor.

Le putem orna cu ciocolata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu stafide.