Fursecuri fragede

de ony in Prajituri, 24 Dec 2010 | 9796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 gr zahar
  • 250 gr margarina
  • un praf de copt
  • 450 gr faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

se bat foarte bine ouale cu zaharul; se adauga margarina topita in prealabil, apoi se adauga praful de copt si faina si se omogenizeaza bine.

se ia cu lingura ,se pune in forma si se fac biscuitei.

Eu am folosit un pistol pentru biscuiti.

TIPS-URI

1

le-am dat prin ciocolata topita si apoi prin nuca de cocos,bombonele si alune ,dar asta este facultativ,cine vrea le poate lasa simple,pudrate cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri persane cu stafide si sofran