Fursecuri inima

de adry88 in Dulciuri, 26 Feb 2013 | 3785 vizualizari

 

m-am inspirat de la bitza

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 150 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 galbenus
  • zeama de la o portocala
  • 1 praf de sare
  • 1/2 praf de copt
  • dulceata de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri inima:

Galbenusul se mixeaza cu zaharul,adaugam untul maole si mixam pana se omogenizeaza,adaugam zeama de portocala si faina amestecata cu praful de copt si sarea,amestecam pana se incorporeaza.Invelim coca in folie alimentara si dam la rece 30 min.

Coca o intindem intr-o foaie si decupam cercuri,asezam in mijloc putina dulceata si acoperim cu alt cerc,inchidem bine capetele si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Intr-o punga am adaugat putina compozitie(am oprit din compozitie inainte sa adaug toata faina)am format inima si am dat la cuptor cca 15-20 min,la final am pudrat cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri inima" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu cacao si ciocolata alba