Fursecuri inimioare

de Lau in Prajituri, 24 Feb 2012 | 7024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 250 g unt
  • 1 praf de copt
  • coaja de portocala
  • 250 g zahar
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri inimioare:

Untul se topeste si se lasa sa se raceasca.

Se bat ouale cu zaharul,un praf de sare,se adauga si restul de ingrediente si se amesteca bine,sa iasa un aluat elastic si nelipicios,

Se intinde o foaie si se decupeaza fursecurile,se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei(doar prima data),se dau la cuptor cca 10-15 min,sa fie putin rumenite,

Se pudreaza cu zahar sau simple

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri inimioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]