Fursecuri ''priconuci''

de Constelatialeu in Dulciuri, 11 Noi 2016 | 12823 vizualizari

 

Nu-s pricomigdale ca n-am avut migdale si nici n-am respectat o anume reteta, am improvizat in functie de ce am avut, totul a pornit de la albusurile stranse-n congelator...

 

INGREDIENTE

  • 320 g albusuri
  • 350 g zahar
  • 1 lingurita amidon Dr.Oetker
  • 2 linguri faina
  • 200 g nuca macinata
  • 2 linguri cacao
  • un praf de sare
  • Finetti pentru umplut
Portii: 40
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri ''priconuci'':

Scoatem albusurile d ela congelator si le lasam sa se dezghete, apoi le punem intr-un castron, adaugam un praf de sare si mixam bine pana obtinem o spuma tare. Adaugam zaharul, treptat, mixam bine pana obtinem o bezea tare, adaugam si amidonul si mai mixam inca 5 min. Apoi cernem faina, cacaoa, adaugam si nuca macinata si cu ajutorul unei spatule omogenizam, cu miscari lente de jos in sus. Cuptorul trebuie sa fie incins bine, apoi reducem focul la mediu spre mic. Asezam in tava de la aragaz folia de silicon, intr-un posh punem compozitia si formam ''priconucile''. Dam tava la cuptor pentru cca 30-35 min. Le scoatem din cuptor , le dezlipim de pe coala de silicon si le lasam sa se raceasca, apoi le umplem cu finetti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri ''priconuci''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biluţe de ciocolată