Fursecuri ROSCATA

de Constelatialeu in Dulciuri, 5 Ian 2013 | 5118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 g zahar
  • 300 g untura
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • coaja lamaie
  • 1 pliculet amoniac
  • 800 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri ROSCATA:

Ouale se amesteca bine cu zaharul,se adauga zaharul vanilat,coaja de lamaie,apoi untura si se omogenizeaza bine,se adauga amoniacul stins si faina.Se face o coca ,se intinde foaie si se taie fursecuri in diverse forme.Se dau la cuptor cca 15 min.Cand sunt reci se lipesc cate doua cu diverse gemuri sau dulceata,eu am folosit dulceata de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri ROSCATA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cacao, cafea si scortisoara