Fursecuri spirala

de adry88 in Dulciuri, 27 Feb 2013 | 3602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 250 g faina
  • 1 praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 ou
  • 3 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri spirala:

Untul moale il mixam cu zaharul, adaugam oul, praful de sare, zeama de lamaie si treptat faina. Amestecam pana se omogenizeaza.

Aluatul il impartim in 2, intr-una adaugam cacao si omogenizam, in cealalta adaugam faina si omogenizam.

Invelim bucatile de coca si dam la rece 30 minute.

Intindem coca in foi subtiri si le suprapunem una peste alta (eu pus prima foaie maro si deasupra cea alba) rulam cat mai strans si dam la rece cca 30 minute, dupa care taiem felii de cca 0.5 cm. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor cca 15 minute

 

TIPS-URI

1

eu am dublat cantitatile si am facut si in forma de sah si umplute cu gem

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri spirala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]