Fursecuri "Stelute fragede"

de robert_b in Dulciuri, 15 Feb 2015 | 13337 vizualizari

 

Frursecurile,biscuti,sau bombonelele sunt preferatele mele!Se fac destul de repede,se coc uniform,si sunt delicioase!Aceaste stelute sunt tare bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina
  • 250 ml. apa minerala
  • 2 oua
  • 500 gr. untura de porc
  • 1 cubulet drojdie
  • Decor:
  • 250 gr. rahat turcesc
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri "Stelute fragede":

Intr-un bol incapator se cerne faina. In faina se face o adancitura si se pun ouale. Amestecam usor. Adaugam untura si apa minerala, in care am dizolvat cubuletul de drojdie. Amestecam pana ce se formeaza un aluat compact si omogen.

La masina de tocat manuala, se pune un sablon cu mai multe forme. Tragem pana ce ajungem la forma de stea. Punem in masina aluat si incepem sa formam stelutele :) Le asezam in tava, pe o foaie de copt. In mijlocul fiecarei stelute punem un cubulet de rahat.

Dam da tava la cuptor timp de 35-45  minute la foc mic spre mediu. Le scoatem de la  cuptor dupa ce sunt rumenite. Le decoram cu zahar pudra!

     

TIPS-URI

1

Puteti folosi in loc de apa minerala si bors ,dar dupa mine sunt mai bune si mai fragede cu apa minerala

2

Din acest aluat se pot forma si cornulete,eu am facut jumatate stelute si jumatate din aluat cornulete

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri "Stelute fragede"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz