Fursecuri vanilate cu rahat

de laura_n in Prajituri, 22 Dec 2012 | 7232 vizualizari

 

Din seria fursecurilor delicioase, am prestat reteta Ancutei de fursecuri cu unt si vanilie. Ancuta, sarumana de reteta, sunt pur si simplu delicioase! delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 280 g unt
  • 350 g faina
  • seminte vanilie
  • 80 g zahar pudra
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • rahat colorat
  • zahar pudra cu vanilie
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri vanilate cu rahat:

Precizez de la inceput ca am folosit jumatate unt, jumatate margarina din cauza ca nu mi-a ajuns untul.

Intr-un castron, am amestecat untul, margarina cu zaharul si cu semintele de vanilie.

Faina am amestecat-o separat cu praful de copt, praful de budinca si am incorporat si untul dulce.

Am framantat un aluat nelipicios si am format bombite pe care am infipt un cubulet de rahat.

Altele le-am facut rotunde si am ascuns in interior un cubulet de rahat.

Le-am copt la foc mediu cam 15 minute dupa care le-am scos si le-am tavalit in zahar pudra.

Se topesc efectiv in gura!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri vanilate cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Lau 1

23.12.2012, 19:30

faine

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 11:01

Cât de pufoase par!

xana 1

01.03.2014, 00:23

Laura, cate grame are praful de budinca? Eu am unul de 110grame, ajunge?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]