Fursecuri ''Zambiti va rog ''

de Constelatialeu in Dulciuri, 5 Noi 2016 | 4083 vizualizari

 

Avem untura, avem...avem smantana, avem, avem nuci, avem... avem gem, avem,atunci bagam fursece.....:))))))))

 

INGREDIENTE

  • 200 g untura
  • 150 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 150 g smantana grasa 35% grasime
  • 100 g nuca macinata
  • 1 praf de copt cu sofran
  • 1 plic cu finesse vanille bourboun Dr. Oetker
  • 670 g faina + faina pentru blatul de lucru
  • Umplutura
  • gem de prune
  • nuca macinata
  • Pentru decupat
  • cuter Smiley
Portii: 48
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri ''Zambiti va rog '':

MAi intai pregatim ingredientele, sa fie la temperatura camerei. Intr-un castron punem untura, zaharul pudra, vanilia bourbon si ouale, amestecam bine, apoi adaugam , nuca, smantana si praful de copt. La final incorporam faina si incepem sa framantam ( daca mai este nevoie mai adaugam faina) mie mi-a fost suficienta 670 g de faina. Obtinem un aluat nu foarte tare, dar care ne permite sa-l intindem si sa taiem forme din el. Presaram cu faina blatul de lucru si intindem o foaie nu foarte groasa de cca 3 mm, apoi cu ajutorul cuterului decupam o parte plina si una in care sa avem ochi si gura. Asezam in tava de la cuptor , tapetata cu hartie de copt formele decupate, dam tava la cuptorul preincalzit la 180 g, apoi reducem spre mic focul, lasam cam cca 10-15 min, le urmarim ca se coc foarte repede, decat s ariscam s ale bronzam ne uitam la ele si le verificam. Cand incep sa se rumeneasca sunt gata. Le lasam sa se raceasca apoi le umplem cu un amestec de gem de prune si nuca macinata, apoi le dam un praf de zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri ''Zambiti va rog ''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (21)

anca_rm 1

07.11.2016, 10:09

Tu zambareata tu , ce fursecuri faine ai facut

Constelatialeu 1

07.11.2016, 23:24

Multumesc dragutilor !

RuxyRux 1

08.11.2016, 00:29

Am zambit! Perfecteeeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]