Fusilli cu sos de ciuperci

de Sim0na in Fusilli, 11 Iul 2013 | 4091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 200 g fusilli
  • 1 borcan ciuperci
  • 2 fire usturoi verde (partea alba)
  • unt
  • vin alb
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu sos de ciuperci:

Intr-un wok am pus untul la topit, fara a se arde. Am adaugat usturoiul tocat si ciupercile. Am amestecat bine, apoi am pus vin alb, cca 100 ml. Cand zeama a scazut putin am pus smantana, am potrivit de sare si piper.

Fuselinii i-am pus la fiert in apa multa si putina sare, cca 14 minute, conform intructiunilor de pe ambalaj. I-am pus intr-o strecuratoare, i-am trecut sub jet de apa rece, apoi i-am lasat la scurs. Intr-o farfurie adanca am pus fuselini, apoi sosul de ciuperci cu smantana. Mie mi-au iesit doua portii, suficiente ptr noi. Va invit la niste paste absolut delicioase!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci