Fusilli cu sos de ciuperci

de Sim0na in Fusilli, 11 Iul 2013 | 4222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 200 g fusilli
  • 1 borcan ciuperci
  • 2 fire usturoi verde (partea alba)
  • unt
  • vin alb
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu sos de ciuperci:

Intr-un wok am pus untul la topit, fara a se arde. Am adaugat usturoiul tocat si ciupercile. Am amestecat bine, apoi am pus vin alb, cca 100 ml. Cand zeama a scazut putin am pus smantana, am potrivit de sare si piper.

Fuselinii i-am pus la fiert in apa multa si putina sare, cca 14 minute, conform intructiunilor de pe ambalaj. I-am pus intr-o strecuratoare, i-am trecut sub jet de apa rece, apoi i-am lasat la scurs. Intr-o farfurie adanca am pus fuselini, apoi sosul de ciuperci cu smantana. Mie mi-au iesit doua portii, suficiente ptr noi. Va invit la niste paste absolut delicioase!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

- Andreea - 1

12.07.2013, 07:44

Imi plac mult

jolygina 1

12.07.2013, 10:13

laura_n 1

12.07.2013, 15:03

cu alte cuvinte...valea ca nu primim nimic

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si sos de rosii