Fusilli cu ton

de Dulceatadetrandafiri in Paste, 22 Aug 2011 | 5912 vizualizari

 

Pregatite in duplicat, doua zile la rand, argument suprem pentru cat de bune sunt. Le-am mancat pana la ultimul "carliont" de fusilli. In plus, sunt gata cat ai zice "ton" :) .

 

INGREDIENTE

Ingrediente (foto 1) pentru 2 portii:

  • 150 gr paste fusilli
  • o conserva de ton
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • o ceapa mica
  • cativa catei de usturoi
  • busuioc si rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ton:

Pastele se pun la fiert in 1.5 L apa cu sare cat timp e specificat pe ambalaj. Concomitent, se pune la calit in ulei ceapa taiata solzisori (foto 2). Adaugi mirodeniile dupa gust (in special busuioc in cazul meu :) ), cateii de usturoi intregi (foto 3), tonul scurs de ulei (foto 4) si lasi sa se intrepatrunda bine toate aromele. Cand e gata amestecul, scoti usturoiul.
Pastele le pui la scurs, apoi le rastorni in tigaie (cu focul oprit) si amesteci totul bine. Servesti repejor, ca sa nu se raceasca. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

La Ancuta 1

24.08.2011, 11:09

Lau 1

29.08.2011, 13:31

bune

KLARISA 1

02.09.2011, 21:42

super bune , am facut si eu ieri dar dupa ce am calit putin usturoiul am pus si 2 rosii tocate marunt la sos si au fost delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui, rosii si sos pesto