Garnitura cartofi frantuzesti

de lavinia24 in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2011 | 108407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi
  • 100 gr smantana
  • 2 oua fierte
  • 100 gr cascaval
  • 2 felii sunca presata
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura cartofi frantuzesti:

Cartofii se fierb in coaja, se lasa sa se raceasca, se taie rondele si se asaza intr-un vas de yena uns cu putin unt. Peste stratul de cartofi se asaza un rand de oua fierte tare taiate rondele, un strat de sunca taiata felii, smantana si cascaval ras. Apoi se adauga inca un strat de cartofi, oua, sunca, smantana si cascaval ras si tot asa pana se termina cartofii. Deasupra trebuie sa fie un strat de smantana si cascaval.

Se pune la cuptor pentru 20-25 de minute, pana se rumenesc usor deasupra.

La final, se presara patrunjel proaspat taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane