Garnitura de spanac

de xana in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2013 | 10322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de spanac congelat
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 2 catei de usturoi taiat marunt
  • 1 cescuta lapte
  • margarina cat o nuca
  • 1 lingurita faina
  • ulei
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de spanac:

Spanacul descongelat l-am taiat cat se poate de marunt. Intr-o tigaie am prajit in ulei ceapa si usturoiul la foc mic, cat sa se inmoaie dupa care am adaugat spanacul, sare si piper si am lasat cam 15 minute la foc mediu.

Cand a fost gata fiert, l-am scos pe o farfurie si in aceeasi tigaie am pus margarina si faina, am amestecat bine pana faina s-a incorporat in margarina topita. Putin cate putin am pus lapte pana a ajuns la o consistenta cremoasa. Atunci am aditionat spanacul, am amestecat bine si gata! Cui ii place poate sa mai puna la urma un catel de usturoi pisat si patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac cu urzici - Sanatate si gust intr-o reteta simpla