Gem de caise, piersici si nectarine

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 19 Iun 2018 | 4948 vizualizari

 

A iesit foarte aromat si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg caise
  • 1 kg piersici
  • 1 kg nectarine
  • 2 kg zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de caise, piersici si nectarine:

Spalam foarte bine fructele, în apa călduță. 

Le scoatem samburii si le taiem.

Punem fructele intr-o cratiță și adaugam zahărul.

Le lăsăm intr-un loc răcoros, cca. 6 ore pana se topeste zahărul. Mai amestecam din cand in cand.

Fierbem gemul, la foc mic, amestecând cât mai des, pana ajunge la consistența dorită.

Punem gemul in borcane. 

Capsam borcanele si le sterilizam.

TIPS-URI

1

Dacă vreti gemul mai dulce, adaugati mai mult zahăr.

2

Folositi fructe cât mai coapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise, piersici si nectarine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]