Gem de capsuni

de gaby_duceag in Dulceata / Gem, 31 Mai 2011 | 7189 vizualizari

COMENTARII (90)

adry88 1

01.06.2011, 10:46

Rocsi 1

01.06.2011, 10:50

ti-a iesit faina tare..bravo gospodino..eu le tin in beci deci necesita un strop de conservant ..dar stai sa se ieftineasca capsunile sa fac si eu,dac nu ciuicu

MIUTA 1

01.06.2011, 11:04

Arata super,imi place am pus reteta la favorite sa fac si eu

mirela0911 1

01.06.2011, 13:02

foarte frumoasa e, ce culoare

madi_marin 1

01.06.2011, 13:21

ce culoare minunata.... si gustul e inegalabil....

Corinuta 1

01.06.2011, 14:10

Ma duc sa ''gem'' si eu de caldura in bucatarie
Mi-am luat 4 kg de capsuni sa fac gem.......

marcela1979 1

01.06.2011, 14:22

ce bine arata,la mine face mama cu capsuni din gradina proprie

divainbucatarie 1

01.06.2011, 15:15

Eu nu inteleg, dupa ce ne dai cu gemul pe la nas ne ameninti cu demisia?

divainbucatarie 1

01.06.2011, 15:15

By the way: felicitari, este minunat!

gaby_duceag 1

01.06.2011, 15:28

cristina )))
uite d-aia ca mi s-o pus pata )))

ms , tuturor acelora care mi-ati adresat laude si cuvinte de bine )))

ionela2682 1

01.06.2011, 17:54

Anamaria7 1

01.06.2011, 17:58

vaii, imi lasa gura apaa

diaconta 1

01.06.2011, 18:59

Mih ti-ai facut curaj sa raspunzi bine ca nu te-am pus sa ne si arati

gaby_duceag 1

01.06.2011, 19:28

))))))))))))))))))))hahahahahaha

diaconta 1

01.06.2011, 19:34

oare am fi reusit?
gata ma duc la lucru,pana nu ma pune la fiert cu gemul

Mihaela11_jo 1

01.06.2011, 21:27

gratziela 1

01.06.2011, 21:53

Foarte interesanta reteta. Mi-am propus si eu sa fac saptamana viitoare si marturisesc dupa acum ca ma voi inspira de aici.

Mitinita 1

01.06.2011, 22:05

cum se prelinge dulceata ta

diaconta 1

01.06.2011, 22:18

Miti se prelinge rau ...acuma ramane sa vedem cine ...linge

Ina 1

02.06.2011, 08:00

Imi pare rau ca stric numarul, dar .... Dia', tu la comentariul nr. 69 te-ai gasit sa intrebi cine .... "face curat la locul de munca" ?

rivka 1

02.06.2011, 09:59

hiiii ce bun e! bravo pui! si eu sunt fan gemuri de vreo jumate de an , bun bun, cu paine cu lapte , pe clatite calde, mmmmm.

gaby_duceag 1

02.06.2011, 10:00

acu mi-am fiert lapte si ghici cu ce pap?

rivka 1

02.06.2011, 10:07

foarte bine! asta de casa nici nu se compara cu ala din comertz, si ala poate fii foarte gustos dar pe departe, mie mi-a dar mami ceva ani in urma niste borcane, de piersica, cand am deschis un borcan mirosea 2 zile a gem toata casa....asa era de aromat si bun.

eu le cumpar...dar nah...

aziz 1

02.06.2011, 10:18

eu mi-am prajit o felie de paine, pot imprumuta o lingura de gem de la tine?

gaby_duceag 1

02.06.2011, 10:20

sa dau..sa nu dau...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de zmeura fara samburi