Gem de capsuni

de MIUTA in Dulceata / Gem, 20 Iun 2011 | 3740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg capsuni
  • 3 kg zahar
  • sucul de la 3 lamai
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de capsuni:

Se curata capsunii de codite si se spala bine.

Capsunii i-am taiat in 4 bucati pe fiecare si i-am amestecat cu zahar.

Am lasat capsunii de seara pana dimineata amestecati cu zaharul.

Dimineata am pus capsunii la fiert la foc mic si am spumat din cand in cand.

Se adauga si sucul de la lamai aproape la sfarsit.

Eu am fiert gemul aproape 5 ore.

Am pus gemul in borcanele spalate bine si puse la uscat in cuptor.Borcanele trebuie sa fie fierbinti.

Se pune capacul si se intoarce borcanul cu capul in jos.

Se acopera borcanele cu o patura si se lasa pana a doua zi cand pot fi duse in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune cu nuca