Gem de piersici

de alinutzika in Dulceata / Gem, 8 Sep 2011 | 5220 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg piersici coapte bine
  • 1 1/2 zahar
  • gelfix
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de piersici:

Se spala fructele, se curata de coaja si se scoate samburele. Se pun la fiert cu jumatate cantitatea de zahar si gelfixul, la foc mare, amestecand des.
Dupa ce a dat cateva clocote, se ia de pe foc, se adauga restul de zahar si se lasa pana incepe sa fiarba din nou.

Se opreste focul si se pune repede in borcane curate. Se tin 5 minute cu capacul in jos, pt sterilizare, apoi se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni in vasul roman