Ghivechi de legume

de robert_b in Mancaruri de legume, 8 Aug 2014 | 4658 vizualizari

 

O mancare de vara simpla si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 5 cepe
  • o vanata mare
  • 2 ardei
  • 3 morcovi
  • 500 gr. rosii
  • sare
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghivechi de legume:

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei. Se spala, se decojesc si se taie cubulete vinetele. Apoi se toaca si ardeii tot cubulete. Morcovii se spala si se dau prin razatoare. Rosiile se dau si ele prin razatoare. Cand ceapa s-a calit se adauga vanata, ardeii, morcovii si sare. Se mai lasa cateva minute, apoi se adauga rosiile si se mai lasa zece minute!

Se serveste cu patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu am adaugat si o mana de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghivechi de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ratatouille