Ghiveci de legume

de Valclaudia in Mancaruri de post, 1 Iul 2013 | 6223 vizualizari

 

as putea afirma ca aceasta mancare este preferata mea pe perioada verii... se prepara repede si e delicioasa datorita faptului ca legumele sunt mereu proaspete.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel (de marime medie)
  • 1 cartof mare
  • 1/2 kg rosii foarte coapte
  • 2 cepe potrivite
  • buchetele de conopida,cca 200 gr
  • sare si piper dupa gust
  • 4 linguri de ulei
  • patrunjel verde tocat
  • 1 ardei bulgaresc (cu un grad foarte redus de iuteala)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Curatam si spalam toate legumele. Tocam ceapa, o calim in ulei. Adaugam cartoful taiat cubulete si conopida (buchetele). Completam cu apa pana acoperim legumele si le lasam sa fiarba cca 15 minute la foc redus. Adaugam dovlecelul taiat cubulete, rosiile date pe razatoare si ardeiul taiat rondele. Condimentam dupa gust iar la final, cand scade apa adaugam patrunjel verde tocat si servim.

 

 

TIPS-URI

1

se poate servi si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume (varianta de primavara)