Ghiveci de legume cu carne de pui

de Steffy in Pui, 26 Ian 2013 | 36812 vizualizari

 

O reteta simpla si rapida care te ameteste de placere datorita combinatiei de gusturi si culori.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • un punga legume mexicane congelate
  • 3 ciocanele si 2 aripioare pui
  • condimente pentru pui
  • foi dafin, piper, sare dupa gust
  • 5 linguri ulei
  • 300 ml apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu carne de pui:

Se curata cartofii si morcovii si se taie felii, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Adaugam ceapa taiata julien, legumele mexicane, 2-3 foi de dafin, sare si piper dupa gust. Presaram uleiul si apoi amestecam toate componentele, iar la final adaugam apa.

Carnea de pui se condimenteaza si se aseaza in tava deasupra ghiveciului de legume.

Se tine la cuptor aproximativ 50 minute la foc mediu. Se roteste carnea de pui pentru a se face pe ambele parti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu pulpe de pui