Ghiveci pentru iarna

de lili in Conserve, 29 Noi 2013 | 19155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ceapa
  • 4 kg ardei
  • 5 vinete
  • 1 kg morcovi ( daca vreti si telina sau pastarnac)
  • ulei
  • bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci pentru iarna:

Se taie ceapa marunt, morcovii de dau pe razatoare si se pun la calit. Se adauga ardeiul taiat cubulete si la urma vinetele curatate si taiate cubulete.Cand sunt calite bine legumele adaugam bulion dupa gust si mai lasam sa fiarba cateva minute. Adaugam salicilat si il lasam sa se raceasca putin. Il punem in borcane. Se da la dunst cca 15-20 minute de cand incepe sa fiarba .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post