Ghiveci traditional

de cristeena20 in Mancaruri de legume, 19 Noi 2012 | 8482 vizualizari

 

Ii spun ghiveci traditionale deoarece ma gandesc la reteta facuta de bunica mea mereu- simpla si buna!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 1 ardei mare gras
  • 2 rosii mari
  • ulei de masline
  • 1 ou
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci traditional:

Am taiat ceapa julien , ardeiul fasii potrivite si rosiile le-am oparit si decojit , apoi le-am taiat felii.

Intr-o tigaie am pus ulei de masline, ceapa sa se inmoaie putin , apoi am adaugat ardeiul. Se caleste cca 10 min, sa devina moi, apoi adaugam rosiile, mai lasam cca 10 min , adaugam sare, piper si apoi la final un ou . Amestecam si dupa 5 min stingem  aragazul sia coperim 2 min.

Eu am servit pe o felie de paine integrala prajita usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci traditional" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume