Gingerata

de Gherca Daniela in Bauturi, 12 Mai 2014 | 3819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O radacina de ghimbir (aprox. cca 3 degete)
  • 1 lamaie si jumatate
  • miere - cca 3 linguri
  • 1 litru de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gingerata:

Curatam ghimbirul de coaja, il punem in blender, peste adaugam si zeama de lamaie, mierea si pe urma apa. Blendam pana la omogenizare. Am turnat intr-o sticla si l-am lasat cateva ore, dupa care l-am strecurat si l-am bagat la frigider. 

Usor de facut si foarte bun!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gingerata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bunica 1

12.05.2014, 20:27

Minunat!Eu beau ceai de ghimbir,dar asta nu mi-a trecut prin cap sa fac

Rocsi 1

12.05.2014, 21:11

alilianaa 1

12.05.2014, 21:50

interesant..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de limoncello