Gnocchi cu piept de pui

de Rahela Velicu in Pui, 29 Sep 2021 | 5277 vizualizari

 

Un pranz rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga/ 500 gr gnocchi
  • 1 conserva de rosii in suc propriu/ 400 de grame.
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 30 grame Mozzarella razuita
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu piept de pui:

Mai intai fierbem pieptul de pui si apoi il taiem in cubulete.

Curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt. Le calim in ulei incins pentru 5-7 minute.

Adaugam carnea de pui si rosiile in suc propriu, o cescuta de apa si lasam la fiert 7-8 minute. Adaugam sare, piper, oregano si busuioc.

Gnocchi le fierbem timp de 3-4 minute in apa clocotita sau pana cand se ridaica la suprafata. Nu dureaza mult, sunt suficiente cateva minute.

Intr-un vas termorezistent adaugam gnocchi fierte si acoperim cu sosul de rosii. Adaugam si Mozzarella razuita si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Lasam doar 10 minute, este suficient, caci toate ingredientele sunt deja gatite. Simplu si rapid! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu quinoa